Nog 1 plekje vrij

Heb jij wel eens dat je: 

- wilt stoppen met iets dat je vaak doet, maar dat niet lukt?

- je zo overrompeld voelt dat je niet weet wat je moet zeggen?

- wel eens NEE  zou willen zeggen, maar voor je gevoel niet anders kan dan ja?

- (te) streng voor jezelf bent?

- de lat voor jezelf heel hoog legt?

- achteraf pas bedenkt dat je wat eerder je grens had moeten aangeven?

 

En zou je graag willen dat je:

- je meer zelfverzekerd zou voelen in bepaalde situaties?

- je niet meer automatisch reageert, maar zelf kunt kiezen wat je doet?

- vaker en meer lief voor jezelf kunt zijn?

- op een relaxte manier voor jezelf kunt kiezen?

 

Soms doe of denk je steeds dezelfde dingen, maar wil je dat eigenlijk niet meer. Die dingen die je doet of denkt, zijn een tijd heel nuttig geweest, maar nu zit het je in de weg. Het belemmert je, maar je weet niet goed hoe het anders moet of durft het misschien niet.  

In deze workshop ontdek je welk stemmetje in jou, jou die dingen laat denken of doen. En leer je ook hoe je gedachten en gedrag minder bepaald kunnen worden door dat stukje. Je doet dat in een klein en fijn groepje, waar al je 'gekke' dingen er gewoon mogen zijn. Want daar herkennen we allemaal wel wat van. In een leuke werkvorm ontdek jij je ikken, welke invloed ze hebben in jouw dagelijks leven en hoe je kunt kiezen naar welke stukje van jezelf je wilt luisteren.

Het wordt heel gezellig, met veel aha-momenten, herkenning en een positieve vibe, zodat je met een luchtig en opgeruimd gevoel naar huis gaat.

Lijkt dit je wel wat? Nog even de feiten op een rijtje:

Veelgestelde vragen:

Ik weet niet of dit wel wat voor mij is: dat weet ik ook niet. Wat ik wel weet, is dat ik nog nooit heb meegemaakt dat iemand het niet leuk vond, dat het HEEL veel inzichten oplevert én dat je het ook niet weet als je het niet uitprobeert. 

Ik zou wel willen, maar... eigenlijk vind ik het spannend: dat snap ik. Zo jezelf in het middelpunt van je aandacht zetten kan spannend zijn. Echter, ik begeleid jou kundig en je hoeft niets te doen wat je niet wilt. Dus als jij voelt dat je het wel leuk zou vinden, dan nodig ik je van harte uit, je bent welkom.

Ik twijfel: vraag aan jezelf: wat zou je je beste vriendin adviseren in deze situatie? En doe dat.

Hoe moet ik betalen?: ik stuur je een factuur die je per bank mag voldoen voorafgaand aan de workshop.

Ik heb een andere vraag: stuur mij even een berichtje per mail, what's app of op Facebook. En doe dat gerust, ik beantwoord graag je vragen of denk even met je mee. 

Meld je hier aan voor de workshop
Ontdek de ikken in jouw bus
Marketing by