Ik vraag mijn klanten altijd om iets te zeggen over hoe ze mijn coaching hebben ervaren. Sommige van de antwoorden mocht ik delen en lees je hieronder.

Ik heb de coaching als zeer prettig en waardevol ervaren. Alle (boeken) tips die je mij gegeven hebt, waar ik ook echt iets aan heb en mee kan doen. Ik zie deze periode als een reis waarin ik mezelf aan het ontwikkelen ben, om beter te leren omgaan met bepaalde situaties. Ik kan anderen niet veranderen maar wel mezelf.
Alleen kon ik de handvatten niet vinden. Om met bepaalde situaties om te gaan die o.a. mijn hart raakte, daar had ik een coach bij nodig.

Ik ben me er van bewust geworden dat anderen niet te veranderen zijn. Dat ik alleen mezelf kan veranderen. Hoe ik op een andere manier om kan gaan met o.a. situaties die lijken mijn hart te raken.

Je bent rustig, vertrouwd, heb een veilig gevoel bij je. Je bent niet oordelend. Kan mezelf bij je zijn en ik hoef niet alles uit te leggen. Een korte introductie is genoeg. Je hebt een luisterend oor. ~ Leonie


'Ik heb het hele traject als erg prettig ervaren!
Caren is een hele goede en fijne luisteraar en ze zorgt ervoor dat alles kan en mag gezegd worden. Alles was goed, er was nooit een negatief gevoel of een negatief woord.
Er is een hele prettige en fijne sfeer tijdens de coaching.

Ik wilde graag meer rust in mijn hoofd en in mijn leven. En meer vertrouwen hebben in mezelf. Ik kwam er niet meer uit, het denken in mijn hoofd had de overhand en het lukte me niet meer om zelfstandig uit die wirwar los te raken. Ik had een coach nodig, een mentor. Iemand van buitenaf die me kon begeleiden en lijntjes kon aanreiken.

Ik heb ontdekt mijn unieke kwaliteiten ontdekt, zoals mijn avontuurlijkheid, en dat laat ik nooit meer los. Dat ik lief voor mezelf mag zijn en dat ik op mezelf, mijn gevoel mag vertrouwen. Soms heb ik meer tijd nodig om antwoord te geven, en die tijd gun ik mezelf nu. 

De periode van onze coach gesprekken heb ik als een enorm groeiende periode gezien. Op persoonlijk vlak. Ik ben weer meer over mezelf te weten gekomen.
Ik heb niets als negatiefs ervaren tijdens deze boeiende en lerende periode.
Je bent een prachtig mens en het is je gelukt om hetgeen je uitstraalt door te voeren en om te zetten naar je werk!' ~ Charlotte (32), Deventer


Ervaring met coaching: 'Het waren vertrouwde, rustgevende gesprekken. Je begreep wat ik zei en hoe ik me voelde, dat was heel fijn.' ~ Elleke (25), uit Twello

Ervaring met coaching: 'Door de gesprekken werd ik me bewuster van mijn eigen gedachten en deed ik zelfkennis op. Er was een prettige sfeer tijdens de coachingsgesprekken, zeker een aanrader als je jezelf iets positiefs wilt geven en verder wilt kijken dan wat je nu kan zien.' ~ Lonneke (36) uit Zutphen


Ervaring met coaching: 'Een moeilijke stap vond ik het om contact op te nemen en echt aan de slag te gaan met iets waar ik tegen aan liep. Ik wist niet hoe ik dit moest aanpakken en wat ik kon doen, het was te druk in mijn hoofd. Ik had het nodig om er met iemand buiten mijn werk om over kunnen praten, een buitenstaander die er neutraal naar keek. En rust had ik nodig.

Bij het lezen op de website werd ik erg gerust gesteld en besloten contact op te nemen. Ik het begin moest ik inkomen, wennen en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik werd erg gerust gesteld door jou.

Je luisterde naar me, ik mocht er zijn en niks was gek, wat voelde ik me op mijn gemak.  Ik heb ontdekt dat mijn hoofd te vol zat, ik tot rust moest komen, aannames lost moet gaan laten en ik er zelf mag zijn. Ook heb je me veel inzichten gegeven wat me aan het denken heeft gezet en mijn manier van werken heeft veranderd.' 

Minke (24) uit Terwolde

Ik heb het gesprek ervaren als heel fijn, vertrouwd, open en verhelderend.

Ik ben me er van bewust geworden dat ik andere mensen in mijn eigen ruimte toelaat. En dat ik daardoor uit balans wordt gebracht. Dat vond ik door jouw beeldende uitleg heel duidelijk. Ook werd ik me er van bewust dat mijn gevoel genoeg is om mijn keuzes op te baseren. 
Ik heb de afgelopen dagen geëxperimenteerd met het 'in mijn eigen ruimte blijven'. En dat lukt best goed! Ik merk direct dat ik daardoor ook vaker 'nee' zeg. Ook probeer ik me er bewust van te zijn wanneer mijn Bescherming er weer is. Dan zeg ik heel bewust dat hij weer weg mag gaan, omdat ik het zelf kan. Er is geen gevaar. En dat geeft direct rust en ruimte. En het levert prettige gesprekken op.
Ik probeer me meerdere keren per dag bewust te zijn van wat ik voel. Zodat ik, als ik uit balans word gebracht, daar weer naar terug kan keren.

Ik vond het fijn dat er echt ruimte was om heel open te zijn. Ook al ken ik je persoonlijk, ik voelde echt de vrijheid alles te uiten wat er te uiten viel. Er was geen oordeel. Geen verwachtingen. Alleen maar vrijheid.
En lichtheid / humor. Dat vond ik ook heel prettig. Dat ik mijn dilemma vertelde en dat jij dan gewoon zei: 'Oké, irritant'. Haha :)
Ik vond het ook heel verfrissend dat je alles zo beeldend duidelijk maakte. Daardoor kwam ik echt bij mijn kerngevoel, waar ik naar op zoek was. Ook gaf je me daarmee echte ervaringen, waar ik later weer naar terug kan keren. Zoals het gevoel dat ik kreeg toen ik op het blaadje 'JA' ging staan.Ik heb alles héél positief ervaren en als ik een nieuw dilemma heb denk ik meteen weer aan jou. ~ Nina


Ik vond het een heel fijn gesprek op een veilige ontspannen manier. Ik ben me er van bewust geworden dat mijn kritische stemmetje ook een goede intentie had, te weten rust is ook ok.
Ik vind dat je fijne begeleiding geeft en veel rust uitstraalt. Je stelt de juiste vragen. Positief was de veilige omgeving welke je bood. ~ Saskia

Ik heb het gesprek als fijn ervaren, toegankelijk en warm.
Ik was me al bewust van mijn ikken, maar heb het nu echt mogen ervaren door in de rollen te gaan zitten. Dat heeft echt dingen duidelijk gemaakt, doordat ik het kon (in)voelen.
Je bent rustig, hebt de juiste afstand en tegelijk betrokkenheid. ~ Inge


'Caren heeft me laten inzien dat ik diep van binnen best weet wat ik wil en waar mijn hart ligt en heeft mij de inspiratie gegeven ook echt stappen te ondernemen. Ik ging met een warm gevoel de deur uit. Caren straalt letterlijk rust uit en kan een ander daardoor laten bloeien!' ~ Marieke (35), Olst


Ervaring met coaching light: 'Het gesprek was voor mij datgene wat de APK voor de auto is. Het hielp mij ontzettend om samen met Caren situaties te analyseren door middel van simpele oefeningen. Het is verfrissend, verrassend en geeft de volgende dag al kracht én energie!' ~ Marjolein (29) uit Zwolle

Ervaring met coaching light: 'Wat ik echt geleerd heb in het gesprek is: less is more. Ik was altijd zo druk bezig, alleen maar doorgaan. Nu is het tot me doorgedrongen dat me dat juist niet gaat brengen wat ik zoek.' ~ Ellen (34) uit Deventer


Ervaring met coaching light: 'De grootste les die ik heb geleerd in het gesprek is dat ik liever mag zijn voor mezelf. Want ik ben de moeite waard.' ~ Marianne (37) uit Terwolde