Heb jij wel eens dat je...

 • ja zegt, terwijl je eigenlijk nee had willen zeggen.
 • niet weet wat je met een situatie aan moet, omdat je de ander niet teleur wilt stellen.
 • weinig tijd voor jezelf hebt, voor je gevoel altijd 'aan' staat.
 • streng voor jezelf bent, de lat hoog legt.
 • achteraf pas bedenkt dat je eerder je grens had moeten aangeven.
 • je zo overrompeld voelt dat je niet weet wat je moet zeggen?

En heb je soms het gevoel dat je...

 • eigenlijk te druk bent, en dat toch niet de bedoeling kan zijn.
 • niet weet hoe je het anders aan zou moeten pakken.
 • er alleen voor staat.
 • nooit echt tot rust komt.
 • het nooit goed genoeg kunt doen.
 • het bij anderen allemaal zo vanzelf lijkt te gaan, terwijl jij er zo hard voor moet werken. 

Kortom: je hebt stress.
Je klaagt niet snel. Het gaat best oke en dat is toch ook normaal? Je vindt dat je dit allemaal moet kunnen. Maar als je er even bij stil staat, ben je eigenlijk niet blij. Soms heb je het gevoel dat het zo toch niet door kan gaan. Maar hoe dan wel, je hebt geen idee en gaat maar door en door en door. Voor je gevoel kan je niet anders.

Maar eigenlijk zou je het zoveel rustiger aan willen doen. Je wilt voor jezelf kunnen kiezen, blij zijn met jezelf. Je rustig voelen, en zeker, van binnen. Dat je met je volle aandacht kunt zijn bij die dingen waar je zo graag van wilt genieten. Dat je fouten durft te maken, je uit durft te spreken. Dat je je krachtig voelt en dat tegen het gedoe van het leven opgewassen bent.

Stel je voor: Je slaapt lekker, wordt uitgerust wakker, je takenlijstjes worden korter. Je voelt je zelfverzekerd, je bent blij met jezelf. En het kost je helemaal geen moeite om jouw wensen uit te spreken. Je hebt nieuwe ideeën voor je huis/tuin/vakantie/vulmaarin. Je voelt je vrolijk, je geniet van het leven. Je ‘bent’ er weer.

Hiervoor bestaat geen quick-fix. Een blog met 5 tips gaat jou niet helpen. Je bent een slimme meid, dus hebt al gedaan wat je kon, maar er is iets anders nodig. Het begint allemaal bij persoonlijke aandacht en rust. Iemand die luistert naar jouw verhaal. Naar al die gedachten die je soms gek maken, naar al je gedoe, het mag er allemaal zijn. Gooi het er maar eens uit en kijk er naar van een afstandje. Dat lucht op.

Speciaal voor vrouwen die zich hierin herkennen, heb ik het 'coaching all in'-traject ontwikkeld. Een traject van 6 maanden, waarin je grip krijgt op je stress. Je komt tot de kern van jouw gevoel of probleem en wordt weer blij met jezelf.

We onderzoeken welke factoren jouw stress in stand houden en wat jou helpt om te 'ontstressen'. Je krijgt gesprekken, e-coaching, ingesproken oefeningen en verschillende tests.

Ik geef je tips, denk mee met oplossingen, hou je een spiegel voor en geef je alle rust om helemaal tot jezelf te komen. We onderzoeken welk gedrag en welke eigenschappen je helemaal mag omarmen, omdat ze gewoon bij jou horen.

Zodat jij weer helemaal blij bent met jezelf.

Maar...

Je denkt dat coaching niks voor jou is.
Dat begrijp ik heel goed. Dat dacht ik namelijk ook. Tot ik voelde dat het niet meer anders kon en ik toch hulp heb gezocht. En dat was zo fijn. Het gaf zo’n opluchting om met iemand te praten die me begreep. En al dat gedoe, waarvan ik dacht dat het niet kon veranderen, was binnen een half jaar voorbij. En ik vraag me nu nog wel eens af waarom ik het niet eerder heb gedaan, want het heeft mijn leven zoveel mooier en makkelijker gemaakt. Lees ook mijn blog hierover.

Je denkt dat het veel te duur is.
Je hebt stemmetjes die zeggen dat je het niet uit kunt leggen dat je hier geld aan uit geeft, of dat je hier geen geld voor hebt, of dat ze je voor gek zullen verklaren dat je dit doet, of dat het vergoed zou moeten worden door de zorgverzekeraar.
En diep van binnen voel je ook dat je dit wilt. Voel je dat het tijd is om ‘ja’ tegen jezelf te zeggen. Voel je dat het echt niet meer wilt: je zo druk voelen, je zo moe voelen, je zo overweldigd voelen. Er is een stem die jou dit gunt. Er is een stem die zegt dat jij dit hebt verdiend. Je hebt zo hard gewerkt. En nu is het tijd dat je gaat uitrusten.

Dat stemmetje is maar klein. Je vindt het lastig om er naar te luisteren. Wie ben ik om dit te doen? Ik moet het toch zelf kunnen? Iedereen doet het toch zo?

Ik vraag je om naar dat kleine stemmetje te luisteren, dat weet precies wat goed voor jou is. Hoe klein het ook is. En dit is jouw eerste stap. Jouw eerste stap naar rust, ruimte, genieten, een blij gevoel van binnen. Het begint hier. Nu.

Review van Minke

'Een moeilijke stap vond ik het om contact op te nemen en echt aan de slag te gaan met iets waar ik tegen aan liep. Ik wist niet hoe ik dit moest aanpakken en wat ik kon doen, het was te druk in mijn hoofd. Ik had het nodig om er met iemand buiten mijn werk om over kunnen praten, een buitenstaander die er neutraal naar keek. En rust had ik nodig.

Bij het lezen op de website werd ik erg gerust gesteld en besloten contact op te nemen. Ik het begin moest ik inkomen, wennen en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik werd erg gerust gesteld door jou.

Je luisterde naar me, ik mocht er zijn en niks was gek, wat voelde ik me op mijn gemak.  Ik heb ontdekt dat mijn hoofd te vol zat, ik tot rust moest komen, aannames lost moet gaan laten en ik er zelf mag zijn. Ook heb je me veel inzichten gegeven wat me aan het denken heeft gezet en mijn manier van werken heeft veranderd.'

De resultaten van Coaching all in, grip op je stress:

 1. Je ontdekt waar jouw stress vandaan komt, de kern van jouw gevoel of probleem.
 2. Je leert hoe je kunt ontspannen, je hoofd leeg kunt maken.
 3. Je ontdekt welke eigenschappen van jou je helemaal mag omarmen, omdat ze bij je horen.
 4. Je wordt zelfverzekerder en rustiger, je leert vertrouwen op jezelf.
 5. Je wordt ontspannen, vrolijk, energiek.

Kortom: Je wordt de allerbeste versie van jezelf.

Details:

Coaching is een pakket dat eenmalig € 977,- kost of 6 termijnen van € 177,-. Je krijgt hiervoor één gesprek van 2 uur per maand + onbeperkte coaching per e-mail, toegang tot verschillende persoonstype tests en de uitslagen daarvan in een mooi-mens-verslag. De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Deventer.

Heb jij nog vragen, wil je meer info of je aanmelden? Stel je vragen echt gerust, ik beantwoord ze graag voor je.

Ook als je twijfelt of dit wel iets voor je is, denk ik graag met je mee en zal ik je eerlijk advies geven.

En heb jij je hier in herkend, maar voel je ook nog veel bezwaren en wil je geen contact opnemen? Dat is ook oke. En dan wil ik je vragen om het toch eens te bespreken met iemand die je vertrouwt. Want echt, het leven is te leuk om je altijd druk te maken. 

Neem contact met mij op via onderstaand formulier en je hoort snel van mij!